2020-06-15 224 瀏覽
同朋友行街無意中見到呢間墨西哥菜,見到佢嘅外觀設計好colourful好特別,所以就入去試吓佢嘅午餐!🤩佢哋嘅set lunch有前菜(湯/沙律),主菜加嘢飲,都只係$98,所以我同朋友都叫咗set lunch~我叫咗個half quesadillas (chicken),湯加杯可樂。個湯應該係蔬菜湯,味道辣辣地,幾搞笑😹個half quesadillas上嘅時候有啲嚇親,因為冇諗過原來半份嘅份量都可以係咁多(有成4塊咁多)😹😹個quesadillas好足料(墨西哥辣椒,紅蔥,菠菜,甜椒),而且我好鍾意食辣野,所以我覺得幾好食。除咗餡餅,仲有沙律醬,蕃茄同埋bean paste,食到好飽😋👍🏼杯可樂係用一個骷髏骨頭型嘅杯裝住,非常特別!整體來講,足料加好食,下次一點會再嚟食過👍🏼👍🏼
整體來講,足料加好食,下次一點會再嚟食過👍🏼👍🏼
Half  Quesadillas
2020-06-04