2024-04-03 35 瀏覽
今日男朋友同我過嚟呢一間餐廳食飯,餐廳俾人嘅感覺好輕鬆,坐到非常自在,入邊細細間但佈置得非常溫馨,喺花和畫嘅襯托之下,身心非常放鬆😎!你呢度嘅食物都好多選擇,每一樣都整得好靚,同個環境非常夾,真心下一次必要encore。黑松露迷你披薩🍕呢個迷你Pizza兩個人食啱啱好,又好香嘅黑松露味,放咗大量黑松露,仲有芝士🧀,火箭菜🌿和三文魚,薄餅即叫即焗非常新鮮。九州福岡縣明太子,三文魚籽,扁意粉🍝超多明太子意粉,對於鍾意食明太子嘅我嚟講真係非常幸福。明太子和三文魚子嘅配搭非常夾,又香又辣充滿鮮味,扁意粉煙韌彈牙,濃郁嘅明太子醬汁非常夾。👍威士忌水牛城汁|單骨雞翼呢個水牛性質單骨雞翼辣辣地,越食越滋味,而且廚師仲好好將雞翼分開一半,單骨雞翼一食就甩肉,真心好味道👅!
黑松露迷你披薩🍕
九州福岡縣明太子,三文魚籽,扁意粉🍝
威士忌水牛城汁|單骨雞翼