2011-11-22 57 瀏覽
又係GIRL TALK TIME, 今日想食熱氣野. 就去咗 BBQ.好鬼鍾意佢地燒果D海鮮, 又有汁, 又鮮甜.先來鵝肝多士同芝士年糕. 炸芝士年糕伴住沙律, 不過無特別, 唔提.果鵝肝多士好厚, 好正, 甘香肥厚, 當然你地要同我一樣唔怕肥至奇. 先好試.因為真係好甘香, 只有脂肪才能給人如此甘美的感覺.跟住唔少得海鮮啦, 象拔蚌同鮑魚. 好鮮甜, 脆口, 可惜今次D鮑魚好細隻, 佢地自動減收我地 $10..最叻係上菜安排, 唔駛提都識先上海鮮. 有HEART !! 羊扒一客有4件, 竟然可以4 件唔同 %熟度, 夠周到.燒雞翼BBQ必食啦, 雖然唔係我至愛. 最後壓軸!! 追加明太子龍蝦 $ 268,雖然等咗45MINS.女仔傾吓講吓好快過.實在太好味啦. 我同D FRIEND 都停唔到口, 拍晒手. 明太子的咸香加芝士帶出了龍蝦的鮮.佢地仲放在冬菇去索晒D汁, 好味到, 想即時再ENCORE.

炸芝士年糕伴住沙律, 不過無特別, 唔提.
因為真係好甘香, 只有脂肪才能給人如此甘美的感覺.

跟住唔少得海鮮啦, 象拔蚌同鮑魚. 好鮮甜, 脆口,
可惜今次D鮑魚好細隻, 佢地自動減收我地 $10.

羊扒一客有4件, 竟然可以4 件唔同 %熟度, 夠周到.
燒雞翼BBQ必食啦, 雖然唔係我至愛.
女仔傾吓講吓好快過.
明太子的咸香加芝士帶出了龍蝦的鮮.

題外話/補充資料: 耍俾現金, 去之前記得撳錢 !!!!
2011-11-22
  • 鵝肝多士