2010-11-10 2 瀏覽
好耐冇來西環,真係變左好多,以前係好local的地方,而家竟然變左好似soho咁,有好多鬼出沒。呢日我地來左呢間野度慶生,佢對住個有青馬大橋景的海,呢d先叫心曠神怡。我地叫左一個凱撒雞沙律,一個橄欖鯷魚+吞拿魚細pizza,一個火腿白pizza,同一個蕃茄意粉。個凱撒雞沙律配自製沙律汁,都幾清新。兩個pizza都好薄好脆,但d橄欖鯷魚太鹹,好彩叫左一半。個白pizza其實係白汁底,整得好香好好味,個意粉又俾你落好多芝士,正。呢度環境同個view一流,但d枱櫈好鬼高,兼且係只包一杯水飲,逼你叫野飲。dwaiters好nice好有心機咁介紹野食,個老細又成日撩人講野,叫我地深入虎穴搵男人喎,又話自己唔結婚,勁搞笑!最後仲屈到佢請主角食tiramisu,睇其他食評先知佢係法國人,但佢d口音一d都唔法喎!
生日