✨ 個芝士龍蝦湯茶碗蒸, 味道十足,超好食! 滋滋味味,簡直好似置身於天堂般的滋味!大哥,你個口水拍咗出嚟啦!🤤👌✨ 你有無見過咁好食的龍蝦雞煲,份量超大?味道滋味一流,啱啱好的溫度,龍蝦同雞嘅配合,就算你唔係火鍋控都要心動呀!😣😣 🦞🍲✨""滋補花膠雞湯"",話晒你知!攞個湯係可以令你從頭到尾,始終掛住口用緊啲表情形容都覺得唔足夠,1碗已經唔夠飲,你應該要試下10碗先夠!😝🍵✨ 極尚蒸海鮮呀兄弟!用料大方都唔止,每一種海鮮都保持得咁新鮮,真係少見!同呢個價比呢,真的係超抵食!😍 🦞🦐🐠✨ 好像一碗豬骨湯,加上美國特選牛肉同埋優質豚肉。湯底與肉香結合,美味極了!一鍋烚得令人食指大動,味道香濃誘人,真的係無得輸!🔥🥩如果你問我香港火鍋放題最值得去的餐廳,我必定會毫不猶豫地推介「相馬日式火鍋」!🥳 張大個口,飲啖火湯,食每款菜式嘅滋味,亦陰陰相和。好味!好味!真是好味!👍👏