朋友話想食川菜或湘菜,就有人話呢間酸菜魚好食,好多人讚,於是就訂位去試下~訂咗7點,去到門口時見到已經有人係度等位,好彩有訂位,如果唔係唔知要等幾耐🤪坐低就有人俾張紙我哋睇同落單。睇到張order紙覺得種類同款式唔太多,小食嗰啲全部我都唔啱食😅所以我哋兩個人淨係order咗3個餸,加兩杯飲品,三樣餸包括係一個酸菜魚,一個醬油香鍋(加咗5樣餸),同埋一個霸王辣子雞~不過個酸菜魚啲湯真係超酸😨,超到我打冷震😅但我知道好多人都鍾意佢夠酸,反正人人口味都唔同🙊至於個霸王辣子雞就真係嫲嫲哋~入面啲腰果好似疏咗氣咁完全唔脆,係好似有啲淋淋哋咁,另外就係啲雞同啲辣椒嘅size係完全一樣🤣要不停咁望真啲邊啲係雞,驚食錯🙈連個侍應生都以為我哋食完想收碟,佢之後都再望真啲係仲有雞,先放返低🤭早知啲雞都係咁細粒嘅話叫返宮保雞丁算數😄另外佢杯hoegaarden個價錢比西餐廳仲要貴十幾蚊,而且size又唔係特別大杯,如果好似我咁鐘意食同飲同時進行嘅人嚟講,我唔會選擇係度食,因為食物款式少,而且飲得唔夠盡興😂😂情願去食西餐會好啲,起碼款式種類多,而且酒精飲品價錢都比呢度合理先😆(以同區比較)~服務整體上都ok嘅
服務整體上都ok嘅~
2018-12-31