2008-05-27 8 瀏覽
今次系我第一篇食評,如果寫得唔好,請多多原諒。由於我有一張PizzaHut 外賣八五折優惠券,原本可以速遞,但諗住儲必食必賞積分,所以就去外賣自取,個服務員都好有禮貌,我叫個$132套餐。套餐有一個大批,一個意粉或飯,兩個忌廉雞湯。因為個餐批同意粉都唔係好食,所以加$15轉個海鮮批,又加$10轉焗海鮮飯,總共$157。點之佢話因為用優惠券,所以唔可以儲分。我諗住都落單,所以就算啦。我記得以前平日餐係$123,仲多個蒜蓉包,仲可以儲分(都唔知系佢唔識定真系唔得)。翻到屋企,個批海鮮比以前少,而且仲細個。海鮮飯就好好食,海鮮都好多。個湯都好好飲,又夠熱。雖然加價系大圍事,但價就加喇,可唔可以多番的材料呢?
今次系我第一篇食評,如果寫得唔好,請多多原諒。
雖然加價系大圍事,但價就加喇,可唔可以多番的材料呢?