2011-10-23 158 瀏覽
係HKU 一直都唔多食super sandwiches. 一來其他學校餐廳比佢平, 二來位置少, 繁忙時間會無位坐. 朝早10點幾,無意中見到佢GE早餐其實唔係好貴. 所以就諗住一試 有4款特色早餐, 同埋其他普通早餐, 都係18-24 蚊到. 我叫左$21 , 有二片多士, 炒滑蛋, 茄汁豆, 咸牛肉薯蓉, 熱奶茶. 多士十分香脆, 炒蛋好似唔係炒得好平均, 上面的確係好滑, 但個底係煎的樣. overall 都係好好味的, 茄汁豆正常. 薯蓉唔係整到好爛果種, 可以見到一舊舊GE薯仔, 中間有D乾蔥片, 咸生肉和薯蓉的配搭幾好 熱奶茶好似飲緊水咁...無咩茶又無咩奶味. 因為今日係星期6, 所以大學比較少人, 可以坐係sofa 到食早餐, 十分寫意 : > 21蚊食一個豐富GE早餐係宜家呢個市道來說真係唔貴了,

熱奶茶好似飲緊水咁...無咩茶又無咩奶味.

21蚊食一個豐富GE早餐係宜家呢個市道來說真係唔貴了,
2011-10-22
$21 (早餐)
  • 早餐