2016-08-16 1896 瀏覽
是日朋友叫食飯,當然知我帶埋晉豬出黎,朋友二話不說,就帶我地黎呢間葵芳新都會廣場既B. DUCK餐廳,地點好易搵,一出葵芳地鐵站,行入新都會廣場地鋪就見到,門口已經係大大隻DUCK係門口迎接你,晉豬超開心,即刻影返幾張靚相,餐廳哥哥好好人,仲比多兩隻公仔晉豬抱住影相,影完一輪終於入去坐,超貼心係餐廳裡面坐位都放滿B. DUCK公仔同咕𠱸,開心到暈B. DUCK任影時間成間餐廳都係B. DUCK ,完全沈醉左係佢既世界!餐廳每款食物都會有B. DUCK圖案,賣相好吸引。餐廳其實主打日式甜咖哩呢隻杯好靚,有另一個款可供選購,盛惠$48。講返佢地既主打奄列吉列豬扒咖哩飯,黎呢到就一定要試下喇!雞蛋超滑,蛋味濃郁,豬扒係厚身,炸得好鬆脆,熱辣辣好好味!日式甜咖哩,帶少少辣味,建議要考慮一下小朋友既接受程度,無論外觀到味道,值得推介一試晉豬就食呢個忌廉薯餅蛋包飯,唔好睇落無汁會乾身,蛋包飯裡面其實係茄汁肉粒炒飯,所以配埋個又滑又濃郁既奄列蛋,超好味!忌廉薯餅脆卜卜,切開薯蓉好似流心咁好幼滑,晉豬差唔多自己食哂,佢話好好味
B. DUCK任影時間
成間餐廳都係B. DUCK ,完全沈醉左係佢既世界!
餐廳每款食物都會有B. DUCK圖案,賣相好吸引。
餐廳其實主打日式甜咖哩
呢隻杯好靚,有另一個款可供選購,盛惠$48。
2016-08-13