2009-12-27 13 瀏覽
聖誕節日日都有節目, 今日中午快快食餐又去玩過. 葵芳為中轉站, 食野先..... 白汁香腸火腿蘑菇意粉 : 當日既意粉比平時少左D汁, 比較乾身 千島海鮮薄餅 (半份) : 個餅底焗得幾好, 好似食緊餅乾. 汁同餸既份量 OK, 可以接受 蜜燒煙肉菠蘿香腸 : 好like食既小食, 因為個煙肉焗得好香口, 連個菠蘿食唔油膩,加d蜜糖甜甜地, 正 House Coffee : 一日既精神食糧唔小得一杯 coffee, 我覺得 lee 杯都可以叫中位既 coffee. 價錢方面係合理, 平及好過 M 記自稱話好飲既 coffee.唯一就係假期沒有 lunch set, 計起來就比平時貴左少少

2009-12-26
聖誕節