2008-05-26 5 瀏覽
在下午要坐得舒服又沒太多人, 我會選擇這間. 一個SET LUNCH $88 看來好似幾貴下, 不過 2個人去酒樓飲茶都要咁上下.不過今次就有點失望, 我個人好喜歡他們的麵包和4種醬料. 不過今次來就沒有了沙甸魚醬. 我相信是近日罐頭食品的價格升了好多, 但經理話平日就有, 六 日就沒有. 我聽了有點唔明架, 通常都是六 日會有齊, 而平日人少或價錢平時就會減少些材料, 佢答的就剛好相反.我估應該是平日晚餐會有, 因為沒有特價SET MEAL 2個人 2份SET 加多個沙律. 我的海鮮湯都OK , 而件西冷的要7成都覺得 "鞋" , 而血水又是咁流出來, 明顯是解凍的步驟做得唔好另一個是 銀鱈魚大蝦/蜆 是用湯煑的, 內裡放了蒜泥和洋蔥. 不過都是好鯹. 而湯就好夠味但魚肉就沒有味. NO GOOD最好的就只有 紅酒梨 和意大利粉都可以. 我會見意大家去食個TEA會好些, $70幾蚊有自選意大利粉, 不過就少了個湯/飲品, 計來計去都是唔多花算最大優點相信都是人少可以坐好耐咧 !!

我估應該是平日晚餐會有, 因為沒有特價SET MEAL

最好的就只有 紅酒梨 和意大利粉都可以.

最大優點相信都是人少可以坐好耐咧 !!