2009-06-01 1 瀏覽
琴晚一行3人去左呢間THAI國野到試,之前因為母親節,無2人餐,又貴,所以無試到,原來無試係好事!我地叫左2人餐既冷盤係青木瓜沙拉,我地加左錢叫左個$88既咖哩蟹,咖哩牛腩,蚵仔旦,令外仲叫左個海南CHICKEN反($72)TOTAL要$428落樓,呢餐係超唔抵食!沙拉都OK,但係我一個人食哂,因為佢地食唔到!個蟹真係把鬼,死既,D肉痴實哂響D殼到!仲要令加錢,男友話早知要大頭蝦算啦!牛腩都真係好一般,始終都唔夠焦葉好味!嘩!個蚵仔旦仲大鑊,要搵水洗先至入到口,超咸!海南CHICKEN食到係新鮮,但係$72加埋一要成$80一碟,又咩都無得送,都真係超貴!其實我唔係好難食既,都會放得入口既,大家樂,大快活我都覺得好食,但係呢間用0甘既價錢去食D0甘既野,不如食快餐好過啦!我平日好少上黎寫野,不過真係太太太難食啦!要響到提提各位,唔好去呢間野到食呀!
TOTAL要$428落樓,呢餐係超唔抵食!
沙拉都OK,但係我一個人食哂,因為佢地食唔到!
牛腩都真係好一般,始終都唔夠焦葉好味!
嘩!個蚵仔旦仲大鑊,要搵水洗先至入到口,超咸!