餐廳: 貓麵
資訊:

2021-05-24 325 瀏覽
黎到葵芳廣場掃街,一定要做吓research,研究吓究竟有啲乜嘢係最食得食落肚之後叫由於舖頭仔實在太多,根本就冇可能食得晒,所以希望次次都可以食到平、靚、正嘅舖頭話說做完research之後,見到呢間貓麵好多人食去到見到好多人排隊,阿姐話咗都有叫我哋睇到Number 先再返去,排左成半個鐘,終於都買到會粉皮先唔講個味道,阿姐啲態度真係冇得頂,世界級差講嘢一嚿嚿,根本就聽唔到佢講乜,然後仲要嫌你點得慢,未食已經一肚氣三餸麵$35叫咗個三餸麵,煙鴨胸、鰻魚、芝麻八爪魚粉皮加日式芝麻醬本身以為咁嘅配搭,食落去應該清清爽爽,點知原來芝麻醬係花生醬,食落去都幾濟下粉皮淋patpat ,好似浸咗好耐嘅感覺,花生醬又唔夠多,所以食落去又唔係好夠味鰻魚細粒到,差啲見佢唔到,芝麻八爪魚都幾好食嘅碗野真係唔係好值得排咁耐同埋唔值得為咗佢而受氣到葵廣,不如留返個肚食其他嘢好過

話說做完research之後,見到呢間貓麵好多人食
先唔講個味道,阿姐啲態度真係冇得頂,世界級差
三餸麵$35
叫咗個三餸麵,煙鴨胸、鰻魚、芝麻八爪魚粉皮加日式芝麻醬
鰻魚細粒到,差啲見佢唔到,芝麻八爪魚都幾好食嘅
碗野真係唔係好值得排咁耐同埋唔值得為咗佢而受氣
到葵廣,不如留返個肚食其他嘢好過