2019-04-28 346 瀏覽
其實好食好飲,仲賣埋蛋糕、飽餅、花同精品,感覺似passion但商品更全面,理應值得推介。惟廚房得一個焗爐、兩個煎pan、一個男侍應負責煮野、每次只煮一樣野。另一女侍應負責落單、收銀及整野飲。佢地用取餐器但永遠唔夠用,上次有4個侍應d單都亂晒,加上廚房慢,我一行5人等左40-50分鐘先有野食,1位朋友等唔切,要將pizza轉意粉再用5分鐘食完。今次單冇亂但慢過上次,一行4人等左50分鐘都冇野食,最後兩份轉外賣,兩份cancel補野飲錢,仲要第二份pizza其實係錯單同勁油,結果餓住肚遲返再嗌茶記外賣。上次來侍應係毫無怯意,今次有話唔好意思但以後lunch我都唔會再去。或者侍應可以講要遲一個鐘,d客會知難而退,免得你又辛苦我又辛苦。
2019-04-26