2024-05-13 1 瀏覽
呢個Cozi Hotel 嘅最新Tea Set , 睇個名就知正。中曬我最愛嘅元素- 蠔 🦪 芒果🥭榴槤 ,仲要配埋兩杯酒精飲品,真係完美組合!咸點除咗有鬆脆吉列蠔,竟然有鮮甜生蠔!係海水味嘅生蠔,爽口清甜。另外佢嘅炸物都出色,炸得剛好👏🏻 鮮蝦春卷同炸蠔都好好味😋甜點有芒果同榴槤嘅口味,總括係唔太甜,又唔膩 ,最喜歡香芒🥭蟹肉忌廉筒芒果配蟹肉原來咁夾,甜甜咸咸再加上脆口忌廉筒,好味又好得意!其他甜品都係主要用芒果、榴連同茶味配搭,mousse 幼滑,蛋糕鬆軟。朱古力泡芙有鬆脆感,加上茶味變得冇咁膩!再加埋好好味嘅sparkling wine , 正!‼️重點酒店lounge 環境好好,大大個落地玻璃,外面陽光少少召入你好舒服,重點呢個下午茶套餐只係 $398 兩位用!