2018-07-31 444 瀏覽
之前同同事一齊去食過一次,印象中白汁意粉非常好味,今次趁放假又去開新界,帶埋老公同仔仔過來食多次。因為仔仔唔識食辣,我地只可以響餐單上面選完全唔辣的2款意粉,亦都係最普通的肉醬意粉同白汁意粉,2款意粉都做得好好,2個意粉都做得好好,肉醬唔會酸,白汁唔會太結,每條意粉都有汁,唔會結成一舊舊,仔仔都識話好好味。另外一讚服務員好NICE,佢地見我抱住仔仔,本來應該要出去櫃位買野,佢幫我做埋呢個動作,仲主動比多一隻小朋友碗同餐具我地。成間鋪頭設計好舒服好光猛,好似可以坐響度HEA下傾計的CAFE。整體感覺非常好,而最重要係,咁的食物同服務都係60蚊左右一個SET包埋野飲,好抵!不過泊車有少少唔方便,因為鋪頭大廈冇位,我地去隔離工業大廈都等左好一陣先有位泊車。

Carbonara
Bolognese
2018-07-28
Carbonara
Bolognese
  • 意粉,唔同味道都好好食