呢間茶餐廳我之前幾乎日日都幫襯叫奶油多, 凍O茶, 但昨日想食五香肉丁餐肉米, 黎錯左個麵, 我打去同佢講黎錯, 唔該換返個,點知之前果碗麵係好明顯有五香肉到係面, 但之後碗米, 一打開係冇五香肉到既, 個外賣阿姐話係底, 我係佢面前撈黎撈去比佢睇,擺明就係冇既, 跟住我未係第一碗"筆"返兩粒過黎啦, 跟住個阿姐仲話我唔公度, 其實佢同我同事都好清楚見到第二碗係冇五香肉丁,但佢都當睇唔到, 巳經好嬲, 再打電話落去同個收銀阿姐講, 佢竟然話第一個師父唔同第二個師父, 仲話啲五香肉丁返貨貴, 你唔幫襯唔緊要丫,我真係好嬲LAW , 就算返貨貴都好, 我都真係有比廿五蚊佢地, 點知得啲五香肉丁水, 一粒五香肉丁都冇, 呢間餐廳真係令我好失望......連我啲同事見到都好嬲, 以後都唔會再幫襯佢地丫
2012-03-15
20 分鐘 (外賣送餐)
$25 (早餐)