2014-09-21 741 瀏覽
有日行街經過,拎左個外賣menu返家睇,食三文治,焗薯同意粉,望落好似都ok.而且我本身都鍾意食三文治,所以今日lunch就去左試下.12點左右去到,入面唔多人,但比我所想大間.揀左午餐的半份磨菇烤雞三文治+凱撒沙律,套餐包湯/野食.特飲加兩蚊,今日的特飲係羅漢果,果汁又要加8蚊...所以就揀左湯.是日餐湯係蕃茄雜菜,飲落即係羅宋湯.因為個三文治係panini,要烘,所以都等左一陣.之前睇過佢的a la carte menu,如果要全份三文治的套餐,大約貴兩蚊.如果揀麥包,平好多呀!半份的三文治比我所想大份,佢個包係少少似foccacia的,有d蕃茄味.個三文治有少少雞肉,磨菇,蕃茄同一塊青瓜.都ok.凱撒沙律味道比所想好,d菜都唔會話好霉.一路食,都聽到好多人叫外賣.感覺呢間都ok,野食不錯.可一試!
而且我本身都鍾意食三文治,所以今日lunch就去左試下.

12點左右去到,入面唔多人,但比我所想大間.

是日餐湯係蕃茄雜菜,飲落即係羅宋湯.
因為個三文治係panini,要烘,所以都等左一陣.
如果揀麥包,平好多呀!
磨菇烤雞三文治+凱撒沙律

凱撒沙律味道比所想好,d菜都唔會話好霉.
一路食,都聽到好多人叫外賣.
感覺呢間都ok,野食不錯.可一試!
題外話/補充資料: 餐廳只開一至六,夜晚收六點,所以如果唔係附近返工,都幾難撞岩時間食!
2014-09-20
磨菇烤雞三文治+凱撒沙律