2022-04-22 99 瀏覽
🌶🍗🧀🥚🥪麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司 $55~🍗慢烤嫩滑雞腿、🥚半熟日本流心蛋、自家秘製醬汁、🧀溶岩芝士、🥪香烤吐司、🌶麻辣鬼椒✨🧤食吐司要戴手套先,因為有機會一入口就流晒蛋漿和芝士出來😆要小心點食呀,厚身麻辣味鬼雞腿好野味呀,配味蛋漿和芝士好滿足呀😍因為有芝士食完好飽呀🐷🧀🥚🥪台式肉蛋芝士吐司 $53~🐷美國大草原穀飼豬扒、🥚半熟日本流心蛋、自家秘製醬汁、🧀溶岩芝士、🥪香烤吐司✨相對豬扒沒有雞腿咁厚身,所以用了兩片豬扒,加上選用了美國大草原穀飼養嘅豬感覺好健康呀😍,暖暖的吐司,蛋漿和芝士已經滲入了吐司,美味又有口感😍✨套裝可加錢配小食及飲杯🍘甜不辣 $38 配酸辣醬 (三件)✨ 酸辣醬係唔辣但有少許酸,甜不辣好大片好好味😋🍡花枝丸 $38 配准鹽 (五粒)✨花枝丸好煙韌呀,食到有一粒粒花枝😍,我覺得唔用准鹽都好味😋🥤凍頂烏龍茶~選用台灣茶葉、8小時低溫冷泡、不加糖、不加防腐劑的自家制冷泡茶✨比較清嘅烏龍茶,非常健康😍🖼座位都算多,平日食晏來都唔使排隊,但假期就都多人啲都要排隊
🌶🍗🧀🥚🥪
麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司 $55

🐷🧀🥚🥪台式肉蛋芝士吐司 $53

✨套裝可加錢配小食及飲杯
🍘甜不辣 $38 配酸辣醬 (三件)
✨ 酸辣醬係唔辣但有少許酸,甜不辣好大片好好味😋

🍡花枝丸 $38 配准鹽 (五粒)

🥤凍頂烏龍茶

✨比較清嘅烏龍茶,非常健康😍

麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司
台式肉蛋芝士吐司