嚟咗荔枝角返工之後,第一次食呢間隱世好好運餐廳。隱世,因為佢個位置都好隱秘,要喺半島大廈再捐入去,唔係有同事帶一定搵唔到。地方唔算細,但坐無虛席,仲會有條龍等,不過都唔算等得耐,而且會同你落單先,幾乎一坐低就有得食。$52包麵同嘢飲(凍飲都唔洗加錢),真心講,非常抵食!影呢張相無專登撩啲牛肉出嚟,但其實個碗入面係超多會食唔晒果隻。仲可以加2樣餸,我揀咗煎蛋同紅腸,兩塊紅腸厚切到司華力腸咁,真係好驚艷! 仲要啲沙嗲牛肉超濃味,啲汁係無慳到,非常濃郁,肉質都好食,淋既唔會好多筋。同埋茶記嚟講,佢都算好乾淨企理,都好多OL嚟食,不過好似只開11am-5pm,喺附近返工既朋友仔有時間真係推介去試下!

$52包麵同嘢飲(凍飲都唔洗加錢),真心講,非常抵食!

2023-01-31