2024-04-10 181 瀏覽
【大叔拉麵 x 水怪】大叔拉麵換左新主題【大叔拉麵 x 水怪】有一系列嘅水怪主題食物。仲推出左多款水怪 Hangyodon限定商品添。所以襯復活節就帶亞女去潮聖下📸。餐廳外有好多水怪打卡位,餐廳內仲擺設左好多水怪嘅精品、廣告牌添,我地2點幾到達,仍然大排長龍。HANGYODON 黑松露雞白湯拉麵 $148雞白湯底濃郁不會覺得油膩,加上黑松露嘅陣陣香味,令湯底更濃厚,叉燒軟腍,拉麵彈牙,紫菜同流心蛋仲印上水怪樣添。Hanyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包 $28感覺有d似中式刈包,黑豚肉肥瘦適中,非常軟腍,醬汁香濃,好食有驚喜。Hanyodon 特色章魚燒 $58很可愛嘅章魚🐙造型,頭係章魚燒,用左腸仔黎腳,加埋自家製醬汁,同平時嘅章魚燒好唔同。HANGYODON 蘋果蝶豆花康普茶 $44+$48有隻水怪玻璃杯🥛顏色豔麗,味道微甜又有陣陣清香茶香味。HANGYODON 日式焦糖布丁 $68係等候期間,亞女話必點lee個甜點,新鮮水果配上焦糖布丁🍮,水怪圖案圖片都食得添架。很可惜當日「紅豆酥配日本茶」售罄🥹
【大叔拉麵 x 水怪】

HANGYODON 黑松露雞白湯拉麵 $148

Hanyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包 $28

Hanyodon 特色章魚燒 $58

HANGYODON 蘋果蝶豆花康普茶 $44
+$48有隻水怪玻璃杯🥛
顏色豔麗,味道微甜又有陣陣清香茶香味。

HANGYODON 日式焦糖布丁 $68

很可惜當日「紅豆酥配日本茶」售罄🥹