2020-07-28 156 瀏覽
openrice 外賣自取網上落單真係好方便,而且又有折, 平時星期六日都成日去The Base而家冇得堂食梗係要去叫外賣啦因為返到屋企就掛住食唔記得影相 因為十五分鐘就有得拎,而且飛快地返到屋企啲食物質素重保持得非常之好。今日叫咗香煎日本刺身帶子配海鮮墨汁意大利飯, 平時鍾意食嗰個米形粉今次試下第二樣先, 帶子夠鮮意大利, 意大利飯有口感, 好食!跟住叫咗個澳洲草飼牛肉漢堡配炸薯格, 牛肉漢堡同薯格個配搭啱啱好,薯格炸得夠脆,牛肉漢堡生熟度適中,正!仲叫咗個慢煮博多地雞胸藜麥馬芝士芥末子汁沙律, 呢個我成日都叫,而家個價錢咁優惠叫多個set當菜食, 佢個雞胸係滑到冇朋友,個沙律汁同 ,沙律又好夾, 實在喺茶餐廳價錢餐廳質素!希望佢捱得過個疫情唔好執笠仲送3杯嘢飲,實在冇得輸!

因為返到屋企就掛住食唔記得影相

,個沙律汁同 ,沙律又好夾, 實在喺茶餐廳價錢餐廳質素!

希望佢捱得過個疫情唔好執笠
仲送3杯嘢飲,實在冇得輸!
外賣自取
  • 慢煮博多地雞胸藜麥巴馬芝士芥末子汁沙律