2010-11-09 1 瀏覽
與朋友一年兩度嘅約會又到喇! 選擇咗喺荃灣, 無去過嘅呢間!一坐低, 服務員就送上麵包一籃, 未放低已經聞到好濃嘅醋味! 原來係...麵包 - 切到小片, 跟醋同橄欖油一併上枱, 唔怪之咁濃味啦! 不過用o黎點麵包, 我唔識欣賞.什菜湯 - 比較清淡嘅菜湯, 普普通通啦!意式什扒 - 一般坊間都係跟牛, 豬, 雞扒等, 不過呢度就包牛, 羊, 雞扒, 重有一條大腸同煙肉, 貪心嘅人, 一定滿足! 哈哈! d 扒煎到啱啱好! 羊扒又唔羶, 個薯蓉加埋cream. 好滿足呀! 雞肉海鮮長通粉 - 白汁好creamy, 長通粉亦唔太硬, 材料新鮮, 唔錯!綠茶雪糕(跟餐) - 綠茶濃郁中帶苦! 難食! 凍檸檬茶 - 茶味足, 唔太甜.P.S. Thanks for your dinner from "B".

什菜湯 - 比較清淡嘅菜湯, 普普通通啦!

綠茶雪糕(跟餐) - 綠茶濃郁中帶苦! 難食!

凍檸檬茶 - 茶味足, 唔太甜.

凍檸檬茶
麵包跟醋同橄欖油