2023-12-09 90 瀏覽
住荃灣既同事推介呢間酒吧餐廳,讚食物水評高同埋好有酒吧放假chill既氣氛。見呢日黎開荃灣探朋友,當然要捉埋個朋友黎試下。室外位方便有毛孩既朋友仔。室內環境就比巿區既酒吧寧靜,見有唔少一家大細既食客。呢度提供既菜式都幾國際化,例如有印度既:Lamb Curry 咖哩羊肉配烤餅咖哩既辣度係X仔10小辣,羊羶味不強,口味都幾大眾化。烤餅感覺幾有印度風味,傾向薄同埋有陣牛油香,口感彈牙,麵皮也很有層次,唔會被咖哩羊肉既味道完全蓋過。味道幾岩我口味,唔洗10分鐘就KO左半份。Grilled Barramundi Fillet 烤澳洲肺魚片賣相幾靚,無論味道、口感同色菜都好繽紛,只係我影相技術還正進步中。第一次食澳洲肺魚片,佢絲滑既口感好正,烤過既魚皮仲有時會酥脆既效果。環境氣氛都好Chill,就算有好多食客,都夠寧靜傾密計。餐牌既選擇不少。仲有甜品。

室外位方便有毛孩既朋友仔。

室內環境就比巿區既酒吧寧靜,見有唔少一家大細既食客。

呢度提供既菜式都幾國際化,例如有印度既:
Lamb Curry 咖哩羊肉配烤餅

咖哩既辣度係X仔10小辣,羊羶味不強,口味都幾大眾化。

味道幾岩我口味,唔洗10分鐘就KO左半份。

環境氣氛都好Chill,就算有好多食客,都夠寧靜傾密計。

餐牌既選擇不少。

仲有甜品