2023-01-26 516 瀏覽
係愉景新城諗坐求其搵餐廳 坐底左先發現個menu影相個背景好熟口熟面 好似以前有係觀塘工廠區食過同名既餐廳 印象中味道都係唔錯既!晚餐試左dinner set 前菜包一個龍蝦湯/沙律 簡左龍蝦湯 雖然湯底冇龍蝦肉 但味道賣相都相當唔錯👍 仲有杯welcome drink 茶嚟Main叫左 煙三文魚大啡菇菠菜意大利飯 味道都ok 不過咸左少少 醬汁唔算係好creamy果隻 冇咁heavy另一樣叫左 芝士漢堡配炸蕃薯條 配果個黑松露醬好出色👍👍蕃薯條都甜甜脆脆幾好味 塊肉叫左3成熟 唔靭但係都唔算好juicy甜品係梨味千層蛋糕 個質感其實幾好 可惜怕甜既我覺得有啲太甜👉🏻成餐飯最深刻係 個侍應服務態度好到覺得自己係酒店食緊野 坐得舒服 傾計一流