DAY22 STEAK

鍾意鋸扒嘅朋友一定要留意呢間餐廳🙆🏻‍♀️餐廳主打用火山石喺你面前燒熟牛扒,有唔同扒類選擇,包括牛仔骨、西冷、牛柳、羊架以及肉眼🩷除此之外,吸引到我嘅仲係佢哋四款自家口味牛油🥹😍用牛油煎牛扒不嬲都係最佳配搭,推介黑松露以及鵝肝兩種口味,兩者都係味道較重同埋能夠有提鮮作用😍🔥今次試咗佢嘅牛柳同埋肉眼🙆🏻‍♀️🥩超級推介佢哋嘅肉眼扒!肉味好重,同埋亦都好軟腍,油香味超足夠🥹🫶🏻牛柳相比起上嚟會比較厚身同埋有口感,肉味都唔差!跟餐可以加錢追加酥皮湯同埋大大杯飲品!今晚酥皮湯係蘑菇湯,蘑菇湯好濃郁,誠意之作🫶🏻而且仲有炒意粉或者芝士醬薯條選擇😍炒意粉係白汁煙肉意粉,芝士醬薯條係我鍾意嘅粗薯條😋芝士醬都好濃郁!是日甜品係芒果布甸,食得出係自家製!呢點幾有心思😋🫶🏻整個加分位係用餐體驗😎一入嚟已經香噴噴食慾大增!而且從牛扒上菜一刻,店員喺旁邊幫客人將牛扒由生處理到熟,完全係視覺嗅覺同聽覺嘅享受😎🫶🏻| 霜降肉眼套餐 $216| 美國牛柳套餐 $206📍 荃灣聯仁街28號康睦庭園2座地下3號舖🌟人均消費:$101-200🌟菜式:#goodgirltummy西式🌟地區:#goodgirltummy荃灣

是日甜品係芒果布甸,食得出係自家製!呢點幾有心思😋🫶🏻

| 霜降肉眼套餐 $216
| 美國牛柳套餐 $206