2020-10-05 212 瀏覽
朋友生日就想黎試下依間野,望落去環境都幾chill, 野食就西餐為主,但望到餐牌都覺得幾多選擇,有burger意粉咁,基本野都有,仲幾有特色。午餐仲跟飲品一杯,雖然荃灣區lunch黎計有少少貴,但選擇多同環境唔錯,坐得舒服朋友叫左個煙三文魚牛油果egg benedict, 望落都大份足料,而且d煙三文魚唔會太咸,淡淡地剛剛好,唔會搶左個蛋同牛油果嘅味值得一試我就簡左個帶子松露意粉,佢地用嘅係偏意粉,個人覺得個意粉味道偏淡,唔係好夠松露味,帶子都有4片(2隻)不過不失另一位朋友點左個虎蝦蕃茄意粉幾好食,蕃茄味濃郁,再配2隻虎蝦,真心不錯,酸酸地咁虎蝦大大隻最後就係全餐嘅highlight, 芝士松露薯條!好!好!食!雖然佢係蕃薯條加薯條(個人唔係特別中意番薯條)甜甜地咁, 但芝士真係超級足料,痴住曬d薯條,超正!中意食芝士的話可以一試!另外個松露汁都幾出色,酸酸地又有松露香十級推薦

值得一試

Smoked  salmon  avocado  egg  benedict

Scallop  truffle  pasta

虎蝦大大隻
Pasta

最後就係全餐嘅highlight, 芝士松露薯條!

好!好!食!

十級推薦
Truffle  cheese  twin  fries

2020-09-22
Scallop  truffle  pasta
Truffle  cheese  twin  fries
  • Smoke  salmon  egg  benedict