朋友介紹呢一間話好食,所以黎試下,都算不過不失前菜有雜菜沙律,但完全試唔出有落沙律油或其他調味,只有菜味,仲要真係得菜,無其他配料 e.g. 車厘茄呢個前菜減晒分不過男朋友揀咗湯,今次係忌廉蘑菇湯(每個星期唔同),但係好似無調味,所以我地自己加咗小小鹽之後好味好多到主菜,我叫咗"炸蝦海鮮意大利飯",呢個真係好出色,炸蝦好脆!醬汁味非常濃郁,口感好彈牙,好好食!好想再食多幾次!!但男朋友叫咗個LUNCH 餐牌上最貴既一個餐"肉眼扒",非常一般(不過牛扒難食極有限,都食得落),明明講咗五成熟,俾咗八成......但無叫人換到,唔想浪費食物,好無奈......配菜得幾舊怪味薯仔,仲有一細舊燒菠蘿......呢個食過下次唔會再叫到最後有餐飲,男朋友話啲咖啡唔錯,不過咖啡呢啲口味好個别,都唔洗點寫評價,但真心唔錯我一定會再去幫趁, 因為俾佢個意大利飯吸引住
朋友介紹呢一間話好食,所以黎試下,都算不過不失

呢個前菜減晒分
雜菜沙律
,所以我地自己加咗小小鹽之後好味好多
忌廉蘑菇湯
到主菜,我叫咗"炸蝦海鮮意大利飯",呢個真係好出色
,炸蝦好脆!醬汁味非常濃郁,口感好彈牙
,好好食!好想再食多幾次!!
炸蝦海鮮意大利飯
肉眼扒
到最後有餐飲,男朋友話啲咖啡唔錯
,不過咖啡呢啲口味好個别,都唔洗點寫評價,但真心唔錯
coffee
我一定會再去幫趁, 因為俾佢個意大利飯吸引住
2015-10-05
炸蝦海鮮意大利飯