餐廳: Bamboo Thai (如心廣場一期)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-03-13 128 瀏覽
味道: 火山排骨的實物賣相跟餐牌上的賣相有點距離,係有少少失望,但是幾好味。如果炒金邊粉的酸甜味可以濃一點點會更好。青檸荔枝沙冰好飲,反而果汁類就普通環境: 滿意服務: 扣分位~ 訂位時指明要卡位,但入座時竟安排普通4人枱,要主動出聲先可以轉返卡位。加分位~ 食唔晒打包,女店員主動幫忙入盒(而且仲汁還汁、餸還餸一盒),夠貼心衛生: 滿意抵食: 唔算非常抵食,但位處如心廣場又有靚裝修,都要咁上下了建議: 希望餐牌可以加多幾款走辣的小食/主菜(我明我明,食泰國菜就係要食辣😅 但老人家及小朋友食唔到辣,有多些選擇就更好),另外唔明點解椰青要咁貴($68/個)?價錢令人卻步

環境: 滿意

衛生: 滿意