檸茶經過“Baker Talent”新加坡麵包達人,衝住入去買麵包🍞,不斷指住個玻璃櫃要買“pink",即係粉紅色冬甩🥯,媽媽想食“班蘭味卷蛋”,結果檸茶又係咁“yellow”🟨,唯有下次先試,再買埋麵包比爸爸明日早餐。🌈蛋白味卷蛋意想不到的好味👍!蛋糕吾會好甜好香蛋味,最好味係個cream好滑。🌈迷你冬甩我哋揀左朱古力和士多啤梨味🍓,士多啤梨味會偏甜小小🤏,朱古力就岩岩好,其實檸茶未批准食朱古力,所以全部落晒爸爸個肚。📍Baker Talent📌荃灣沙咀道211號地舖#荃灣 #蛋糕 #麵包 #Baker Talent #新加坡麵包達人 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣麵包店 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖 #餐廳推介#假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日記#親子 #全職媽媽 #金牛座 #育兒日記 #育兒 #育兒日常 #寶寶日記 #成長記錄 #lemontea.519 #凍檸茶

🌈蛋白味卷蛋

蛋白卷蛋