2021-11-24 164 瀏覽
應該好多人食過朗豪坊最頂嘅texas burger 依家荃灣都有啦😄其實今次係二訪了 大西北嘅朋友都幾就腳坐得都舒服 好啱同朋友傾計😇今次慶祝朋友生日 request咗窗口位 感覺更開揚啊😆🍳Egg Benedict $98個蛋唔算好半熟 有隻好似實心😂切開曬食味道都ok 個包雖然唔係sourdough 不過都係有誠意嘅麵包🤣啲ham又幾ok🤔👍🏻唔鹹 我唔中意食ham都覺得唔錯😂🍝Daily pasta: pesto chicken pasta $128一路食就一路諗起以前睇過個post話青醬係最高卡路里嘅意粉🤣🙃(anyway 個醬好濃 撈勻就冇咁漏 overall ok🥞核果奶蓋班㦸 $118製作需時要早啲落order~ 賣相唔算好靚🤣不過食落都唔差 因為佢唔係好實心嘅pancake 所以冇咁滯 夾埋啲奶蓋都唔會超甜 核果有驚喜😂😂幾好食
應該好多人食過朗豪坊最頂嘅texas burger
依家荃灣都有啦😄