2011-11-03 342 瀏覽
偶然同友人路過,發現價錢唔算貴,平民價膽粗粗,就入去試試啦!門口一d都唔靚,而且仲有陣舊式酒樓既up味,不過唔會影響到我地既食欲!上到去見到有卡位,幾正喎!仲要跟一部電視添,出面好少每個卡位跟一部電視機囉!最正既係,雞蛋任你自己拎,醬料任得你自己落,你想點溝就點溝.有黃金蒜同生蒜,仲有蔥花,辣椒粒....etc (好多地方都加你錢架,由其係雞蛋!)蝦 :鮮甜 唔算大隻 但唔係冇肉菜 :新鮮 算乾淨手打丸 :好味 有肉味 花枝 :唔錯肥牛 :唔會超多脂肪冇肉 而且仲幾有肉味 脂肪可接受 而且上檯唔會係好冰牛柏葉 :我諗唔會有地方做得特別差掛 正常水準粉腸 : 苦苦地 可能唔太靚掛滑牛 :唔錯 唔會太多生粉雞件 :有雞味 幾好食芋頭 :好粉正正正由於太多野食,真係唔記得咁多,不過總括我覺得算係咁,li個價錢,li個環境己經有良心!而且佢任飲比你既氣水都唔係話好差,唔係果d大陸或者印尼氣水,雖然佢既啤酒唔係話靚,不過好多地方都係飲li個牌子架啦!所以冇咩問題,都可以一試,而且星期日去都唔洗等位,己經好開心!而且都唔算好迫又唔算嘈!一分價錢一分貨,如果佢做得差就唔會有街坊客既!

蝦 :鮮甜 唔算大隻 但唔係冇肉
粉腸 : 苦苦地 可能唔太靚掛
滑牛 :唔錯 唔會太多生粉
雞件 :有雞味 幾好食
芋頭 :好粉正正正

一分價錢一分貨,如果佢做得差就唔會有街坊客既!

2011-10-02