餐廳: 韓樂 (海之戀商場)
資訊:

2023-08-14 517 瀏覽
今晚難得同好耐冇見朋友撐枱腳因為就佢近就去左荃灣西《海之戀》商場睇下有咩好食啦~朋友見有呢間韓樂佢話係旺角食過ok咁我見都好似ok就入左呢間星期日7點幾等一陣就有位~之後朋友叫左牛肉石鍋飯而我本來想入部隊鍋辛辣麵但咁早賣晒唯有試過芝士雞扒燴飯~小食就叫左韓式醬炸雞同叫左藍蝶花梳打~炸雞先上試下正常ok既係唔夠熱但$38呢個份量都唔會挑剔佢啦😂~之後上埋石鍋牛肉飯份量ok丫夠熱牛肉又多女仔食一定食唔晒男仔食就剛剛好見個樣幾靚仔試左一口都ok啵唔錯$64呢個真係抵食~之後我果份雞扒燴飯都黎味道正常芝士就普通唔係拉芝果隻感覺普通冇特別反而相對下石鍋飯出色抵食好多~杯藍蝶花冇咩氣咁什果偏少麻麻地~整體價錢平既 石鍋飯ok
2023-08-13
  • 石鍋牛肉飯