2014-02-28 3629 瀏覽
前幾日興男友前住, 特登想試下佢個綠茶心太軟一去到, 比我感覺裝飾精緻, 比人一種舒服感覺等位又唔算好耐, 可能果日太凍加落雨, 等左15 分鐘到OK LA入到去坐左焦一張矮枱, 我覺得若果真係入去飲下咖啡TEA 下甘矮枱OK, 但晚餐就麻麻地.今餐我地點左一個ALL DAY BREAKFAST, 一個Green tea combo (綠茶心太軟, 綠茶雪糕, 綠茶奶凍), 一個香蕉拖肥拖, 一個焦糖單骨雞翼, 一杯Green teas latte , 同一杯檸檬蜂蜜. 哈哈, 好豐富但見到隔離杏枱點3D拉花猫猫咖啡, 好吸引. 嘻嘻, 好貪心. 但因為太多野冇點到先講個ALL DAY BREAKFAST, 大大碟基本上我覺得唔會點差Green tea combo:綠茶心太軟, 綠茶味同甜度都十分適合, 試過品X樓, 佢比品X樓既綠茶心太軟既綠茶味冇咁濃, 但我覺得BEANS 適中D吋, 岩我餵口, 另外個綠茶奶凍十分香濃, 十分有驚喜一個香蕉拖肥拖,好CREAME , 但又唔太甜, 都係好好杏味焦糖單骨雞翼: 普通野檸檬蜂蜜: 可能天氣太凍, 雖然好似好普通, 但飲完佢再食甜野, 好
前幾日興男友前住, 特登想試下佢個綠茶心太軟
一去到, 比我感覺裝飾精緻, 比人一種舒服感覺
. 哈哈, 好豐富

焦糖單骨雞翼: 普通野
檸檬蜂蜜: 可能天氣太凍, 雖然好似好普通, 但飲完佢再食甜野, 好享受
Green teas latte: 食個係我唯一覺得唔好既野, 太淡啦

總括甜品絕對係抵讚, 其他都OK LA, 價錢算係咁, 最緊要:綠茶心太軟平過品X樓, 我又鐘此意佢

Green tea combo
香蕉拖肥拖