2013-08-30 1004 瀏覽
由中學開始已經幫襯, 已經20年了, 門面簡單, 沒有什麼裝修可言,食物方面有很多選擇, 抵食可揀套餐, 2個送, 再加一碗飯/粥, 再加一碗好好味的湯或豆漿 (佢地的素湯真係好好味, 平時唔鍾意飲湯的我(家中的老火湯)都會飲晒佢), 如果外賣, 佢地仲會比好多'送'比你... 真係好抵食架!! 另外, 佢地的粥都好好味!!, 堂食可以問下阿姐可唔可以添食.... (佢地的粥加了甘旬, 冬菇等材料, 十分香, 有時食下粥, 清腸胃也不錯!!)至於佢地的小菜, 我比十個讚佢地, 夠鑊氣, 又好味, (只是有時會覺得太油) 心水推介: 佢地的火腩油追煲, 椒鹽枇杷豆腐, 生少骨, 仲有薑蓉炒飯.另外佢地係門口賣的素糉都值得一試總結, 平民化又抵食的素食小店!
由中學開始已經幫襯, 已經20年了,
門面簡單, 沒有什麼裝修可言,

另外佢地係門口賣的素糉都值得一試

總結, 平民化又抵食的素食小店!

2013-08-29
10 分鐘 (外賣自取)