一大班人打完邊爐仲想有下場食個糖水先走,係荃灣第一時間都係諗起去路德圍架喇😌好多個頭既糖水舖都食到厭,見到呢間未試過,let’s try😽甜品有4頁menu,樣樣都想食咁!好彩我地有7個人,每頁都可以叫黎試下😚雙莓waffle拼海鹽雪糕 !(另加一球抹茶雪糕+$10)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好好食,兩層waffle中間仲夾左層厚cream,夠邪惡,夾左士多啤梨再加海鹽雪糕咸咸地,我地一致認為呢個waffle係超正!不過如果一個人食應該食唔晒😹玫瑰花釀莓莓pancake 👍🏻👍🏻👍🏻呢個唔係好食到玫瑰味,但係正合我意,我本身好怕玫瑰味既野,硬係覺得似食hand cream 🤣呢個pancake都係士多啤梨果jam, 我覺得就不覺不失啦~Caramel Baileys Pancakes 🥞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個pancake係今日MVP, 好好食😋雖然佢賣相無士多啤梨個個咁靚,但係佢baileys味好重,出奇地同pancakes好夾😚愛飲酒既你應該會同我一樣喜歡💕叫左兩個心太軟食下~👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻正常水準發揮,配左個3.6牛乳雪糕🍦,都幾濃幾好食😋手工芋圓👍🏻👍🏻呢個芋圓反而有少少失望,芋

甜品有4頁menu,樣樣都想食咁!
好彩我地有7個人,每頁都可以叫黎試下😚

玫瑰花釀莓莓pancake 👍🏻👍🏻👍🏻
呢個pancake係今日MVP, 好好食😋
愛飲酒既你應該會同我一樣喜歡💕

叫左兩個心太軟食下~👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
正常水準發揮,配左個3.6牛乳雪糕🍦,都幾濃幾好食😋
手工芋圓👍🏻👍🏻
呢個芋圓反而有少少失望,芋圓無乜味
口感就幾好咬口,其他甜品吸引好多~

正體黎講,好食!
下次想食甜品會再黎食waffle同pancakes😚😚
宵夜