每次經過Fresh Fresh都會聞到好香既麵包同曲奇味,囡囡最鍾意伏喺個甜品櫃欣賞靚靚蛋糕🍰又勁鍾意食呢度既曲奇🍪今日路過見到花生果麻糬波波勁吸引,係媽媽既最愛呀~🤩一於掃返d 麵包曲奇返屋企!原來仲有樽仔奶茶賣🥰一定要試埋佢!一返到屋企,急不及待同個為食豬一齊開試食大會,麵包曲奇款款都咁精緻,佢一見到已經眼仔發晒光🤭🧋樽仔奶茶味道香濃又好夠茶香,甜度適中,飲落透心涼,正😋!🍫隕石髒髒包鬆酥嘅麵包上有一層薄薄既朱古力醬,仲有朱古力粉,咬落去仲有爆漿既餡料😋😋包如其名,真係會食到隻手髒晒🤣朱古力迷必試!🥯開心果QQ球面頭鋪滿開心果仁碎,好有誠意🫶🏻入口煙靭,餡料係滿滿既開心果醬,開心果迷表示勁好食呀!🥯朱古力QQ球咬落軟綿綿又有少少嚼勁,好香朱古力味又唔太甜,媽媽都係咬左一啖,俾囡囡搶晒黎食😥🍪特式曲奇禮盒 呢個必食🫶🏻賣相吸引、款款都又香又鬆脆,其中朱古力果幾款係囡囡最愛💕CP 值勁高!🔥焰燒芝士蜂蜜蛋糕面頭係黃金色好靚仔,睇到已經令人好想食🤩芝士味鹹香,食落好鬆軟帶淡淡蜂蜜味,一d甜膩感都冇,啱我口味🥰🍩迷你小冬甩每一粒賣相都好可愛啊!小朋友最愛!開party或用黎做茶點啱晒!

🧋樽仔奶茶
味道香濃又好夠茶香,甜度適中,飲落透心涼,正😋!

🍫隕石髒髒包

🥯開心果QQ球