一向都麻麻地任食火鍋,因為覺得啲料好差,但係朋友極力推薦呢間就試咗,叫咗個阿嬤養生鍋,火鍋清清地,有少少藥膳嘅味,入邊有啲紅棗、杞子、蟲草花,單飲好似湯,不過唔緊要,因為佢調味料嘅選擇多,而且好衛生,唔記得咗講佢入場前要先酒精消毒同量體溫,安心d! 我哋要左最貴嗰個和牛套餐,因為佢都可以選擇安格斯嗰啲牛,變咗選擇好多,咁當然要食返夠本啲和牛,牛味好濃郁,脂肪比例好均勻,估唔到任食都有呢啲質素,而且睇返個價錢性價比好高!正想講好想飲啤酒,估唔到呢度連手工啤都有,同男朋友叫咗一人一支,店員推介女仔飲愛羅武勇,甜d果味d!山霧就木香d,两杯都吾錯!$58only如果唔飲酒都唔緊要,因為佢有好多台灣飲品,甚至係自家冷泡茶,飲品櫃隔離就係蔬菜區同丸類,全部都係自助嘅,但一樣衛生,而且唔會擺到啲食材乾晒,我仲見到有台灣肉藻飯食。iPad入邊仲有啲貴啲嘅食材,例如海鮮,花膠,水蓮,全部都大件又新鮮,總之呢間我係一定會回頭。