泰抵食 原汁原味 泰國食物, 平時喺天橋經過嘅時候每次都想入去食,太特色1. *****太古怪*****佢開放時間同落場時間實在太古怪, 成日都撞唔岩時間, 今日特登夾咗時間 三點鐘就即刻去食, 餐廳大約八成滿座, 好多一家大細, 一大圍嘅枱嘅人都一齊去食2. *******太搞笑****** 係佢同一間餐廳 可以有埋下午茶以及自助餐, 坐隔離左右嘅人佢哋係食自助餐 ,而我同朋友係食下午茶今次我同朋友去, 1. 下午茶時段 都係36蚊至38蚊, 2. 仲要係唔使加一, 3. 又有熱飲送, 叫咗兩杯熱飲走糖今次叫咗個喇沙米線以及咖哩牛腩飯. 嗰啲香龍嘅味道又有香草嘅味道 又有 香滑奶油嘅味道 ,總之食落就好正宗喇, 如果畀我評分佢嘅 喇沙汁以及咖哩汁係最貴嘅, 牛腩方面真係 估唔到佢點樣整可以整到,每一嚿都係咬落去之後即刻散開曬, 肥瘦適中, 佢嘅薯仔煮到好似蕃薯咁, 係正宗嘅泰國人煮法。 同我之前喺泰國曼谷食嘅 ,醬汁味道非常似。 勁飽非常值得再去食下佢哋嘅下午茶/ 自助餐,冇記錯自助餐都係55蚊一個大人 ,小朋友會再平啲, 如果唔使加一真係非常抵食, 臨走嘅時候我影咗佢哋自助餐幾張相

太特色

今次我同朋友去,

1. 下午茶時段 都係36蚊至38蚊,
2. 仲要係唔使加一,
3. 又有熱飲送, 叫咗兩杯熱飲走糖

今次叫咗個喇沙米線

以及咖哩牛腩飯

勁飽

非常值得再去食下佢哋嘅下午茶/ 自助餐,冇記錯自助餐都係55蚊一個大人 ,小朋友會再平啲, 如果唔使加一真係非常抵食, 臨走嘅時候我影咗佢哋自助餐幾張相,大家可以睇睇

最後想提及一下服務員,佢哋每個人都係戴上笑容
2018-08-11