2009-01-23 9 瀏覽
響開荃灣番學,見住佢開頭好似好唔掂,到而定一諗起食糖水就去沛公,真係短短3個月!講真,荃灣一諗到食糖水就會去左小樽果邊,因為多選擇,但係果邊D妹妹仔D SERIVE同埋坐出街既哥哥仔,個個都食煙,真係未食都食飽2手煙啦!講番沛公先,PANCAKE,我試過栗子,榴槤,CHOCOLATE,呢3隻都OK!布甸就試過好立克(估唔到落左柸芽係0甘香既,因為之前買過佢話柸芽賣哂,所以無得落)CHOCOLATE 男朋友話都係好立克滑DMANGO布甸同楊枝甘露,係我個女既至愛!番薯糖水我都覺得好好食,因為佢好重薑味,仲係好SPICY TIM!椰汁紫米都好食!係個青APPLE JELLY同季花JELLY麻麻地!開頭PANCAKE買一件加$1買多件指定味道既,都只係得CHOCOLATE,COOKIE既一路都未試過!而家好似縮皮0甘,PANCAKE連果兩個味都唔整,只係買JELLY!希望呢間野唔好得個講字啦!
CHOCOLATE 男朋友話都係好立克滑D
MANGO布甸同楊枝甘露,係我個女既至愛!
椰汁紫米都好食!
係個青APPLE JELLY同季花JELLY麻麻地!
$12 (其他)