(有相)好唔好食 298 回: 芝士海鮮火煱 yam 兩 yam @ Spahetti Househttp://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=38220今次 d 相出自 IXUS...自從部相機魂歸天國, 買左部 IXUS, IXUS 有樣野好, 就係部機好細可以袋落袋, 不過相片質素同 G series 真係差成丈遠......hm...忍多一陣睇下會唔會搵番 G series!有三款芝士煱揀: 特濃野菌芝士, 菠菜芝士同埋經典芝士煱底; 配料有海鮮, 牛同法式麵包籃, 我地揀經典芝士配海鮮。其實對芝士火煱興趣唔大, 硬係覺得芝士會搶走哂牛肉或者海鮮既味道, 不過食完今次有少少改觀, 聽講尖沙咀間瑞士芝士火煱好好味, 有機會會去試一試!Deluxe 海鮮拼盤: 經典芝士Gruyere, Emmenthal 同 Mozzarella 芝士底配海鮮拼盤, 有帶子,青口,煙三文魚,蝦,鮑螺片, 另有墨魚汁天使麵, 法包。每樣幾件, 配料 ok 新鮮, 正常黎講, 份量三人都夠食。其實最緊要個芝士底味道夠濃夠香, yam 海鮮

每樣幾件, 配料 ok 新鮮, 正常黎講, 份量三人都夠食。其實最緊要個芝士底味道夠濃夠香, yam 海鮮, 唔同肉質味道口感都唔同啊!

鮮什菜意大利粉: 有茄汁/忌廉汁揀。0岩 vegetarian 食!

皇牌芝士焗煙肉雞闊麵: 雖然好少去 Spaghetti House, 一年去一兩次, 不過對佢地既芝士煙肉雞闊麵情有獨鍾, 熱食芝士香濃, 煙肉又惹味, thick thick 地唔水, 大塊闊麵連埋芝士大啖食, 正!

兩個小同事停哂手, 我 "抵諗" d! 清哂枱上既野! wakaka...

環境: 3 (我覺得 Spaghetti House 幾好坐。)
衛生: 3 (正常!)
服務: 3
味道: 3 (食完好少會話難食, 亦唔會話特別好食。)
價錢: 3
最終評分: 3 通常都唔寫 Spaghetti House 既 "好唔好食又睇落去", 因為每次都平平無奇...不過今次個芝士火煱都唔錯呀!
Spaghetti House,意粉屋,芝士火煱,好孩子,食評,意大利,日本,東京,好孩子philip