2014-10-14 568 瀏覽
又係一個温暖既家庭日去必勝客食晚餐。 平時都係叫開叫蒜蓉包做前菜,叫2-3個意粉加一個大批4個人食。今次特別D,想食香口野同新野,我地就叫左燒雞,大蝦Salad 同新出既芝士扭扭批。新鮮出爐,香碎既面包,再加溶為一體既牛油同蒜蓉,真係絕配 。係一個好開胃既前菜 (Good!)今次試呢個燒雞真係冇令人失望,非常入味非常香口,相信Pizza Hut 一定係落左秘製香草!!令人食上癮  。薯條既質素都唔錯,唔會林晒咁,好似即炸咁香!!!有田園既風味!!佢用左Pizza 薄批既砰片做底,好特別既配搭最後到主角芝士扭扭批LA,我地都爭住玩佢個扭扭芝士粒,試過差D拉到去隔離台都未斷,係香濃既芝士先伯做到咁,玩玩批邊再食埋D Toppings ,我地都覺得呢個批"抵玩又抵食"
蒜蓉包
新鮮出爐,香碎既面包,再加溶為一體既牛油同蒜蓉,真係絕配
。係一個好開胃既前菜 (Good!)
燒雞配薯菜
。薯條既質素都唔錯,唔會林晒咁,好似即炸咁香!!!
大蝦沙律
扭扭扭扭。。。芝士