♨️滿屋日本料理荃灣大鴻輝10樓@manyajapanesetw ♥️一向少食放題既我今次呢間滿屋日本料理完全令我改觀,我哋揀咗A餐77品兩小時任食,真係多款色同抵食到冇朋友,如果想再多啲選擇仲有BCD餐揀,勁多元化任君選擇。自助區有沙律、八爪魚、螺肉、辣豬耳,鴨胸、蜆、東風螺⋯⋯仲有小朋友至愛炸雞、爆谷同薯條,行一round已經拎咗好多嘢返嚟食亦有飲品區甜品區同雪糕雪條真係多到唔知揀乜好快快脆QR code落單,有日本刺身、壽司、天婦羅、串燒、炸物、鍋物⋯⋯當中大蝦刺身好新鮮勁好食,我encore咗好多次,羊扒超正唔羶,炸蠔我都好喜歡原來今日冇榴槤球真係有啲失望,不過其他款式實在已經可以填補我心靈嘅空虛總括嚟講上菜同收碟速度快,沒漏單情形,一於決定下次同家人再嚟一次品嚐咁抵食又優質嘅日本放題食物:8.5/10抵食:8.5/10環境:8/10。。。#香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推薦 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoo
♨️滿屋日本料理
荃灣大鴻輝10樓
@manyajapanesetw

亦有飲品區甜品區同雪糕雪條真係多到唔知揀乜好
快快脆QR code落單,有日本刺身壽司、天婦羅、串燒、炸物、鍋物⋯⋯當中大蝦刺身好新鮮勁好食,我encore咗好多次,羊扒超正唔羶,炸蠔我都好喜歡

食物:8.5/10
抵食:8.5/10
環境:8/10

#香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推薦 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodblogger #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodiegram #foodielife #食在荃灣 #荃灣美食 #tsuenwanfood #日式料理 #刺身壽司任食 #好抵食 #荃灣日式放題 #日式料理放題 #日式料理任您挑選 #大鴻輝