2008-09-02 11 瀏覽
這間店我認識了很久 , 我仲幫趁過分店 , 不過這間旗艦店就無正式幫趁過 , 通常都係陪老婆食。今日下午終於試過了 ! 今日我叫了撈紅薯寬粉 + 魚鮫 + 豬利 , 老婆就叫了米線 + 豬潤 + 腩肉.+ 雞翼尖 .... 不過我無試過 ! 講番我果碗 , 我要小辣 , 不過真係好辣 ..... 撈的東西 (總之不是湯) 會很辣 ..... , 仲有旗艦店真是辣過分店很多 ...... 高多一級左右 ! 不過碗野很大 , 很多紅薯寬粉 , 食到我很飽 (其實我很大食 , 不過都收左我皮) , D 紅薯寬粉真是很煙 un , 好有口感 ..... 不過比起我係深圳食開果間就 ...... 無得比啦 ! (絕世紅薯寬粉, 無人能及) 不過係香港來說 , 他都算係數一數二出色的了, 呵呵 ! 都係果句啦 , 睇到食評你都知這間店有番甘上下食力 ! 不過下次再來 , 我唔敢叫辣了 !