2024-03-05 47 瀏覽
天氣無啦啦又凍番,除左打邊爐之外,最好嘅選擇就係唯住個火爐燒肉😋😋😋 呢間安平燒肉之前已經食過,性價比幾高,300幾蚊就已經有M5和牛任食👍🏻同普通燒肉放題餐廳一樣,餐廳出面有自助吧,同飲品任飲。呢間係台式燒肉店,所以自助吧有櫻花蝦滷肉拌飯,櫻花蝦好香,唔鐘意食飯嘅我都食左一大碗🤣燒肉嘅食材就係QR code落單,想回本當然就要叫和牛啦!先黎一round牛肉,呢款和牛唔算太肥,唔會成口油,但我最like佢牛味好濃,牛魔王必點!另外仲有牛小排,雖然唔係和牛level但都值得一試!其他qr code落單任食食物仲有好多款豬牛雞,海鮮,蔬菜,台式小食飲品等等,真係勁多選擇,樣樣食少少,都飽到捧住個肚走。最後仲有甜品,有雪糕或者芋圓揀,完美結束一餐😁