充滿驚喜嘅一間泰國餐廳,餐廳名特別,裝修又搶眼。餐廳經理仲好友善,推介好味嘅菜式比客仔😙✨泰式鮮黃咖喱海鮮多士盒 ($168)整體都好大個,除咗打卡一流,連味道都唔錯!咖哩好澎湃,滿滿一碟好似就黎瀉。味道甜甜地,好有椰奶味!麵包好軟熟,點埋一齊食好豐富。海鮮都好鮮甜😆✨圍威喂!炒金邊粉($98)金邊粉配料多,滿滿芽菜。炒嘅濕度適中,食落甜甜地,味道似足泰國,幾好味🤤✨圍威喂!香辣豬肉生菜包($88)辣豬肉係其中一樣泰菜經典。辣豬肉炒得好香,配埋蔥頭一齊辣辣地幾過癮😚✨蒜香炒通菜($78)通菜有鑊氣,炒出黎都好翠綠。配埋大量乾蒜好惹味😋✨圍威喂拼盤 (春卷.魚餅.蝦餅.單骨雞翼)($138)每款小食都試試小小就夠晒滿足!每件都炸到金黃色,魚餅蝦餅食落彈牙、雞翼入面保留肉汁、春卷多料🤘🏻✨泰奶茶雪糕配油蔥餅($58)雪糕分別係斑蘭同泰式奶茶味,兩者都好濃郁,配埋油蔥餅原來好夾!油蔥餅酥脆,係冰火交融嘅感覺。只係塊餅有少少難切🤣🥤木瓜奶奶 ($36)木瓜味好濃,嗌咗少甜比例啱啱好!質感係濃稠款,飲落好足料🤘🏻🥤炭燒黑糖珍珠鮮奶 ($36)珍珠煙煙韌韌,好有咬口。黑糖味好足,配埋鮮奶真係邪惡感

✨泰式鮮黃咖喱海鮮多士盒 ($168)

✨圍威喂!炒金邊粉($98)

✨圍威喂!香辣豬肉生菜包($88)

✨蒜香炒通菜($78)
通菜有鑊氣,炒出黎都好翠綠。配埋大量乾蒜好惹味😋

✨圍威喂拼盤 (春卷.魚餅.蝦餅.單骨雞翼)($138)

✨泰奶茶雪糕配油蔥餅($58)

🥤木瓜奶奶 ($36)

🥤炭燒黑糖珍珠鮮奶 ($36)
珍珠煙煙韌韌,好有咬口。黑糖味好足,配埋鮮奶真係邪惡感大大提升🤪

———————————————————————
💰加一:✔️