2015-05-31 1562 瀏覽
哈哈,你知道嗎?香港有個現象,就是當你紅咗之後,多人認識以後,質素就會下降,所以其實我好自私地想唔想咁多人嚟呢度,哈哈上次嚟過呢度一次,知道呢度啲咖啡唔係深度烘焙,加咗奶反而咖啡味無咁出,所以都係叫咗個Americano 今日飲呢杯咖啡,感覺有啲唔同,第一啖,好苦,第二啖,好酸,第三啖,有回甘,哈哈,幾特別,不得不提係嗰塊曲奇,燕麥提子好脆好好食。老公嗰杯漸凍green tea latte, 哈哈,無咩特別,不過會愈飲愈凍,哈哈主角到,呢個火腿芝士三文治真係無敵,芝士夠多,夠溶,麵包烘到啱啱好呢個雞批同我上次食嗰個牛肉批一樣無失望,個皮夠鬆化,入面有南瓜,無咁漏食完好似唔係好飽,之後又叫咗個蒜蓉飽,見兩位老闆(應該係),一個廚師,一個waiter,好忙,反而令我覺得少咗一份休閒嘅感覺,不過無理由想佢無生意等執㗎,哈哈,會再來說真的,好到不想介紹

食完好似唔係好飽,之後又叫咗個蒜蓉飽,

說真的,好到不想介紹
2015-05-30
  • 雞批