2024-04-26 18 瀏覽
荃灣附近有好多親子嘅遊樂場,玩完就係附近搵食,見到有間和食都啱小朋友,份量都夠多,一於去試下。龍卷風沙律🅰️🅰️🅰️🅰️:份量極多😱,上層可見蟹柳蟹籽份量跳都不在話下,下面仲唔係只係舖菜,而係仲有中華沙津係底,好多嘢食,我個小朋友食得好開心。不過呢個沙律有少少辣,呢樣要有少少留意(不過我小朋友鍾意辣😂)超級龍卷風🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️蜘蛛🅰️🅰️🅰️🅰️:我地叫左兩樣創意嘅手卷,可以一齊講講🥰。食材配搭唔同當然係亮點,鰻魚、芝士配脆蝦;泡菜同軟殼蟹,睇嚟佢地都好擅長玩唔同嘅味道同口感配合。呢一點令我對佢地其他飯團有信心。👏🏻👏🏻👏🏻雜錦天婦羅🅰️🅰️🅰️🅰️最後講一講天婦羅,話哂都係創新嘅餐廳,天婦羅都有特別,其中就想講下秋葵,因為估唔到裡面有蝦膠,幾有驚喜🧐,秋葵軟身加蝦膠彈牙,唔同嘅口感幾正,不過我覺得蝦膠再咸多少少會好d。呢間居酒屋走中價價位,但係做出嚟嘅菜式有創意,份量足,會同出面一式一樣嘅日式居酒屋有分別。又唔會話為左創意而味道奇怪,呢間幾推介大家嚟試下d創新料理。

龍卷風沙律🅰️🅰️🅰️🅰️:

超級龍卷風🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️