2024-05-13 27 瀏覽
呢日經過商場俾呢間餐廳嘅櫻花樹吸引咗 原來呢間係台式火鍋放題 有得揀坐櫻花樹下打邊爐 真係好特別鍋底可以選擇一人一個鍋底 免費拼湊成一個鴛鴦鍋😗 我哋嗌咗招牌麻辣鍋同埋惹味沙茶鍋🌶️ 麻辣鍋嘅味道唔算好嗆喉 我就更鍾意沙茶鍋肉類我地嗌咗澳洲M7牛胸腹套餐 呢個套餐包括咗六款牛肉🥩 澳洲M7牛胸腹 澳洲250日穀飼卡樂beef 精選牛板腱 日本鹿兒島茶美豚梅肉 西班牙栗飼豬梅肉同埋羊肉卷🐑 日本鹿兒島茶美豚梅肉好嫩滑 忍唔住一塊接一塊🤣台式小吃多款小吃包括麻辣鴨血 阿嬤金錢肚 台南府城蝦捲 宜蘭蔥肉餅 澎湖花枝丸 鹽酥雞 紹興醉雞 台式小雞扒同埋榴連炸彈 每款都係即叫即炸 上碟時熱辣辣😝個人最鍾意佢嘅台式小雞扒 入面仲保持好多肉汁火鍋配料自助吧嘅食物有好多可以選擇 有新鮮蔬菜 同埋火鍋嘅丸類 當中我最有印象嘅係牛骨濃汁牛丸同埋香菇香辣貢丸👍🏻 真係好有台式風味 仲可以用QR code落單嗌 台式墨魚滑 高麗菜豬肉水餃同埋韮菜豬肉水餃🥟飲品有多款台式飲品可以揀😻 連甜度冰度都可以自己揀 真係好貼心🫶🏻 我地試左別忘了水果茶 珍珠奶綠 蜂蜜檸檬綠茶 別忘了四季春🍵 個人最愛珍珠奶綠🧋甜品有得食

鍋底

肉類

台式小吃

火鍋配料

飲品

甜品
有得食waffle 我哋揀咗朱古力雪糕配迷你窩夫 同埋棉花糖小芋圓配迷你窩夫🧇 發現小芋圓同埋迷你窩夫非常之夾 小芋圓口感煙煙韌韌 係個幾特別嘅甜品😉 更可以揀Mövenpick雪糕 不過就只限嗌一杯🍦

呢度整體環境闊落 感覺舒適 提提大家 食放題要量力而為 唔好浪費食物 一齊做個惜食之人啦