餐廳: 初見
資訊:

2019-11-25 149 瀏覽
今個星期日決定到荃灣區周圍行下,估唔到俾我發掘左一間不錯嘅西日餐廳。呢間餐廳位置就稍為偏僻,由西鐵站行過去都要少少時間。不過勝在Lunch一d都唔貴,而且食物質素不錯,分量足夠,行多兩步都值得一試。厚厚嘅牛肉漢堡,配上燒汁加木魚,非常嘢味,仲有粗薯條加胡麻醬汁沙律菜作side dish,份量一定足夠。同朋友再叫多左個雞翼做小食share,其實$68係有4隻,明太子及餃子雞翼各有兩隻,我未影得切相,就已經比人食左一隻。雖然係一間日式餐廳,但係都有西式嘅嘢食,而且仲要免+1服務費,真係太開心了。
日式燒餅汁牛肉漢堡包配炸薯條

炸雙拼雞翼